Amenajarea unei săli de evenimente sau conferinţe – mobilier de închiriat, soluţii de iluminat, mocheta şi pardoseala

Reprezentanţii companiilor care organizează în mod regulat evenimente sau conferinţe ştiu ca piesele de mobilier de închiriat sunt asigurate de  Eventus Mobili în cele mai bune condiţii şi la cel mai bun raport calitate-pret, dar şi că la fel de important ca şi mobilierul pentru reuşita unei conferinţe este mocheta, pardoseală, precum şi soluţiile de iluminat.

Sala de evenimente sau conferințe – importanța pardoselii şi mochetei

Înainte de a închiria mobilierul pentru conferinţă sau evenimentul organizat, reprezentanţii companiilor trebuie să ia în calcul sală sau locaţia în care se va desfăşura evenimentul business. Cu alte cuvinte, locaţia în care se va desfăşura evenimentul sau conferinţa respectivă trebuie să aibă o pardoseală solidă, o mocheta modernă special concepută pentru evenimentele cu trafic mediu sau intens şi care nu se deteriorează uşor.

Pentru sălile de conferinţe şi în care se organizează importante evenimente business, este important de folosit mochete de interior în culori neutre, acestea având inclusiv rolul de a izola fonic spaţiul de desfăşurare a evenimentului, cu capacitatea de a diminua zgomotul deranjant pentru persoanele care folosesc alte săli sau camere ale spaţiului respectiv.

În plus, folosirea unei mochete în sala de evenimente are şi avantajul de a împiedica accidentele şi alunecarea, ceea ce înseamnă că nu numai ospătarii, ci şi participanţii sunt scutiţi de pericolul unui accident iminent.

Nu în ultimul rând, mocheta în sala de evenimente creează o senzaţie suplimentară de confort şi schimbă aspectul încăperii care, împreună cu un mobilier de închiriat de bună calitate şi avangardist, va da un aspect estetic impresionant.

Mochetă este uşor de instalat şi se curăţa chiar foarte uşor, cu un dispozitiv de aspirat pe bază de apă sau de abur.

Iluminarea sălii de conferinţe şi evenimente

Pentru că evenimentul business organizat într-o anumită locaţie, este necesară o iluminare corespunzătoare. Iluminatul sălii de evenimente trebuie în primul rând să ofere invitaţilor confortul şi intimitatea necesară, precum şi să le ofere suficientă lumină pentru a putea citi sau urmări materialele care le sunt puse pe masă. Ideal ar fi că  spaţiul de conferinţe să aibă suficientă lumină naturală şi organizatorii să apeleze la următoarele soluţii de iluminare:

· iluminarea ambientală, pe pereţi;

· iluminarea fiecărei mese în parte;

· candelabre şi lustre unde este necesar.

Mobilierul pentru evenimente corporate

Un aspect foarte important în reuşita unui  eveniment corporate este mobilierul. Mobilierul închiriat cu care se amenajează sala de evenimente reprezintă cea mai bună variantă. Acesta nu numai că trebuie să îndeplinească anumite cerinţe estetice, ci şi practice.

De comoditatea oaspeţilor poate depinde încheierea contractelor viitoare şi păstrarea parteneriatelor. De aceea, mobilierul trebuie să fie cât mai  bine întreţinut, cât mai elegant, cât mai avangardist, textilele jucând un rol foarte important.

Fetele de masă şi tapiţeria scaunelor joacă un rol esenţial pentru crearea unui ambient ideal desfăşurării evenimentelor de orice fel. pentru a fi siguri de durabilitatea şi calitatea textilelor, cei care organizează evenimente corporate trebuie să încheie un contract cu o companie specializată care investeşte în mobilier de bună calitate din materiale rezistente care sunt şi foarte plăcute la atingere.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.