Business

dulap-frigorific-dublu-mbf-8117-inox

Dulapurile frigorifice din inox, cea mai bună alegere pe care o pot face profesioniștii HoReCa!

Diversele modele de dulapuri frigorifice din inox sunt concepute pentru a stoca materii prime și produse alimentare pe diferite trepte

dulapuri-de-perete

Importanța meselor de lucru din inox pentru bucătăriile profesionale

Avantajele de a avea mobilier de inox pentru HoReCa în unitatea ta de calitate certificată sunt indubitabile. Descoperirea anumitor materiale

entrepreneur-1340649_1920

Industria ospitalității cere Guvernului măsuri imediate pentru a reduce impactul negativ al epidemiei de Coronavirus

Organizațiile patronale din turism cer Guvernului să adopte măsuri imediate pentru a reduce impactul negativ al epidemiei de Coronavirus asupra

wine-1761613_1920

Internaționalizarea turismului vini-viticol din Dealu Mare

Deși turismul și industria vinului sunt contributori importanți în economia și stilul de viață românesc, cunoaștem puține despre turismul vini-viticol,

bar-209148_1920

Berarii României și-au desemnat noul Președinte

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România. Începând cu 1

pizza-3666617_1920

Comenzile online de mâncare românească au crescut cu 120% în ultimul an

Comenzile online de preparate tradiționale românești au crescut cu 120% în ultimul an. Din totalul comenzilor zilnice înregistrate pe foodpanda,

restaurant-601304_1920

În cât timp ar putea ajunge piața restaurantelor și cafenelelor la 5 miliarde de euro

Există o piaţă în expansiune în ţara noastră, a restaurantelor şi cafenelelor (F&B), care înregistrează o creştere anuală de 10%

salad-2756467_1920

Creștere record a vânzărilor de preparate vegane

Vânzările de preparate vegane au crescut de șase ori în ultimul an și de 40 de ori față de anul

flag-3370970_1920

Fondurile alocate Romaniei pentru PNDR si POR vor creste cu 15% in ciclul financiar 2021-2027

Romania a obtinut o crestere, in medie, cu 15% a fondurilor in noul ciclu financiar 2021 – 2027, atat pe

restaurant-449952_1920

Sansele Romaniei in industria restaurantelor – unde suntem, unde ne indreptam?

Cat de pregatiti suntem pentru a primi strainii in restaurantele noastre si cum s-au schimbat obiceiurile in industria ospitalitatii? Am