Categorie: Business

Produsele ce necesită răcire, depozitarea lor într-o stare necesară pentru gătirea ulterioară sunt principalele sarcini pe care le rezolvă foarte eficient o masă frigorifică. Nu e de mirare din acest motiv că reprezintă un echipament profesional indispensabil pentru unitățile de catering diverse: cafenele, baruri, restaurante. Oricine știe că în bucătăria unei cafenele sau a unui […]

Reprezentanţii companiilor care organizează în mod regulat evenimente sau conferinţe ştiu ca piesele de mobilier de închiriat sunt asigurate de  Eventus Mobili în cele mai bune condiţii şi la cel mai bun raport calitate-pret, dar şi că la fel de important ca şi mobilierul pentru reuşita unei conferinţe este mocheta, pardoseală, precum şi soluţiile de […]

Diversele modele de dulapuri frigorifice din inox sunt concepute pentru a stoca materii prime și produse alimentare pe diferite trepte de fabricație, la temperaturi specifice. Există dulapuri frigorifice care pot fi așezate în unitățile de vânzare cu amănuntul, dar și dulapuri frigorifice din inox specifice bucătăriilor profesionale. Dulapurile frigorifice din inox, utile în orice unitate […]

Avantajele de a avea mobilier de inox pentru HoReCa în unitatea ta de calitate certificată sunt indubitabile. Descoperirea anumitor materiale versatile, performante, în istoria recentă a omenirii, a schimbat definitiv rutina multor industrii. Unul dintre aceste materiale a fost fără îndoială oțelul inoxidabil, care a adus mai multe oportunități și îmbunătățirea condițiilor de muncă inclusiv […]

Organizațiile patronale din turism cer Guvernului să adopte măsuri imediate pentru a reduce impactul negativ al epidemiei de Coronavirus asupra industriei ospitalității, puternic afectată de această criză. Concret, reprezentanții industriei ospitalității solicită scutirea de la plata taxelor pe salarii pentru următoarele 3 luni (martie, aprilie, mai), cu posibilitatea extinderii la 6 luni în cazul prelungirii […]

Deși turismul și industria vinului sunt contributori importanți în economia și stilul de viață românesc, cunoaștem puține despre turismul vini-viticol, ca sector de nișă. Acesta este subexploatat, deși poate genera beneficii economice și sociale substanțiale și, în plus, joacă un rol important pentru conservarea resurselor locale culturale și naturale. În piețele mai mature, industria viniviticolă […]

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România. Începând cu 1 ianuarie 2020, Dan Robinson a preluat această poziție de la Lucian Ghinea, Director General Bergenbier SA, companie parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat Asociația în aceeași calitate pe parcursul anilor 2018 și 2019.  […]

Comenzile online de preparate tradiționale românești au crescut cu 120% în ultimul an. Din totalul comenzilor zilnice înregistrate pe foodpanda, circa 40% conțin preparate din bucătăria românească. În topul mâncărurilor tradiționale românești comandate de clienții platformei se află: ciorba de văcuță, urmată de cartofi țărănești, papanași, clătite cu dulceață și mici. „Bucătăria românească ocupă o […]

Există o piaţă în expansiune în ţara noastră, a restaurantelor şi cafenelelor (F&B), care înregistrează o creştere anuală de 10% şi ar putea ajunge la 5 miliarde de euro, până în 2022-2023. Datele sunt oferite de raportul Cushman & Wakefield Echinox, intitulat “Food and Beverage: Romania Market Report”. Conform datelor centralizate, cele şase categorii analizate […]

Vânzările de preparate vegane au crescut de șase ori în ultimul an și de 40 de ori față de anul 2017, potrivit Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România. Pentru anul viitor, compania estimează o creștere cu circa 50% a vânzărilor din segmentul preparatelor vegane. ”Pe primul loc în topul preparatelor vegane […]

Romania a obtinut o crestere, in medie, cu 15% a fondurilor in noul ciclu financiar 2021 – 2027, atat pe programul de finantare rurala (Programul National de Dezvoltare Rurala, n.r.), cat si pe Programul Operational Regional (POR), comparativ cu exercitiul financiar anterior, a declarat, marti, Ciprian Visan, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri ‘Pro Invest’, in […]

Cat de pregatiti suntem pentru a primi strainii in restaurantele noastre si cum s-au schimbat obiceiurile in industria ospitalitatii? Am discutat cu Florin Maxim, Managing Director al Smite Group, despre perspectivele industriei. “Industria ospitalitatii e un sector in crestere. Odata cu turismul se dezvolta toate. Anul acesta avem un boom al turismului urban. Noi mergem […]

© Copyright @ 2021 bonapetit.ro - Toate drepturile rezervate SitemapPolitica de ConfidentialitatePolitica de Utillizare Cookies