Când este oportun să-ți achiziționezi un Mercedes-Benz în leasing?

Un autoturism achiziționat în leasing este de multe ori o idee bună, atunci când îți dorești de exemplu un Mercedes-Benz, pe care nu îl poți achiziționa cu plata integrală.

Dealerii specializați au de obicei o gamă variată de masini in leasing, pe care o pot adapta cerințele clienților . Dacă te întrebi când este momentul oportun să cumperi un vehicul în leasing, răspunsul este simplu.

Momentul ideal pentru un leasing destinat cumpărării unui Mercedes este atunci când vrei să plătești eșalonat în tranșe prețul, când ai nevoie rapid de vehicul, când vrei să păstrezi un cashflow sănătos și lichidități la dispoziția ta.

Autovehiculele Mercedes sunt unele din cele mai apreciate mașini pentru care se semnează contracte de leasing. 

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege modelul dorit de autovehicul în leasing, direct la reprezentanțe în: Sibiu, Deva, Arad, Timișoara sau Suceava. 

Ofertele de leasing personalizate sunt special create pentru nevoile fiecărui client, pentru confortul unei achiziții flexibile.

Dacă vrei să te bucuri de libertate și să beneficiezi de condiții speciale , alege un pachet de leasing de la un dealer Mercedes-Benz. 

Leasing Operațional – libertate de alegere, costuri fixe unice

Dacă alegi serviciul de leasing operațional vei plăti pentru noul tău Mercedes rate lunare exact așa cum îți dorești. Suma lunară și durata leasingului le poți adapta conform nevoilor tale.

Un leasing corect estimat te va ajuta să eficientizezi în timp costurile de finanțare și va optimiza utilizarea flotei de vehicule a firmei tale. Leasingul financiar înseamnă o achiziție eșalonată în timp, o facilitate de plată a ratelor de leasing lunare. 

Leasingul operațional oferă opțiunea folosirii autovehiculului iar la finalizarea contractului de leasing nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu revânzarea și deprecierea acestuia, pentru că vei returna automobilul către un dealer auto Mercedes-Benz, după care poți opta pentru un vehicul nou.  

Ce avantaje ai dacă alegi leasing Mercedes ?

  • Beneficiezi de mobilitate și accesibilitate, avantaje fiscale tipice contractelor de leasing pentru persoane juridice. Mercedes-Benz Financial Services este destinat celor care vor un contract avantajos și corect de leasing
  • Ratele de leasing sunt mereu planificabile și stabilite cu transparență
  • Flexibilitate și adaptabilitate la cererile clienților

Folosind Mercedes-Benz Financial Services, vei putea discuta și adaptat contractul conform planurilor tale de viitor. Viața ta profesională sau socială este mai ușor de gestionat atunci când recurgi la un contract de leasing în loc de o achiziție costisitoare imediată. 

La finalul leasingului financiar există trei opțiuni valabile :

– Plătești valoarea reziduală și devii imediat proprietarul automobilului luat în leasing

– Soliciți refinanțarea valorii reziduale semnând un nou contract cu o durată stabilită

– Poți returna autovehiculul fără a plăti valoarea reziduală.

În situația unui leasing operațional, automobilul se va returna la dealerul Mercedes-Benz, consemnând-se într-un proces verbal ce rulaj în km are mașina și care este starea generală tehnică a autovehiculului. Trebuie să ții cont că ar putea exista și costuri suplimentare, dacă autovehiculul a suferit accidente sau daune ce nu au fost remediate prin intermediul poliței de asigurare Casco.

Dacă nu știi ce sunt retururile de leasing, e bine să te informezi. Retururile de leasing reprezintă autovehicule achiziționate prin contract de leasing operațional sau rent și returnate dealerilor auto atunci când contractele sunt finalizate. La final de contract de leasing, mașinile sunt verificate tehnic minuțios, într-o inspecție tehnică la standardele Mercedes Benz.

Mobilitatea și flexibilitatea contractelor de leasing le-a crescut în timp popularitatea. Posibilitatea de a alege leasingul potrivit, pentru firme sau persoane fizice, a condus la tot mai multe achiziții de autovehicule Mercedes în leasing. 

Dacă vrei să îți utilizezi înțelept resursele financiare pentru dezvoltare și nu ești dispus la o achiziție cash, atunci este recomandat un leasing, care îți conferă flexibilitatea de care ai nevoie.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.