Ce mananci daca ai programare la frizer si nu ai mancat

Ce mananci daca ai programare la frizer si nu ai mancat?

Întotdeauna aduc o carte de citit în timp ce aștept să mă tund. În acest fel, nu trebuie să stau de vorbă cu ceilalți oameni care așteaptă sau cu frizerul. De obicei, încerc să-mi termin cartea înainte de tunsoare, așa că nu am nimic de făcut în timp ce frizerul lucrează.

Nu sunt multe de mâncat la frizerie, dar uneori vor avea bomboane sau gumă. Am fost odată la o frizerie care avea un castron cu bomboane pe recepție și m-am ajutat să fac câteva bucăți. A fost un răsfăț în timp ce așteptam tunsoarea mea.

Dacă ți-e foarte foame, poți oricând să-ți aduci propria gustare pentru a mânca în timp ce aștepți. Aceasta este ceea ce fac de obicei dacă știu că o să mă tuns în timpul prânzului.

In unele cazuri, poti sa gasi automat de snack-uri sau chiar o cafenea in interiorul locatiei.

Intreaba la telefon sau verifica online daca exista mancare sau snack-uri in frizerie

Dacă ești ca mine, urăști să-ți aștepți rândul la frizerie. Dar există un lucru care face așteptarea mai suportabilă: mâncarea. Și nu orice mâncare, ci mâncare bună. Așa că data viitoare când ești blocat în așteptarea unei tunsori, întreabă personalul dacă au la dispoziție gustări sau mâncare. S-ar putea să fii surprins de ceea ce vei găsi.

Pe lângă suspecții obișnuiți, cum ar fi chipsurile și bomboanele, multe frizerii oferă acum opțiuni mai sănătoase, cum ar fi nucile și fructele. Și unele au chiar și bucătării cu drepturi depline unde poți comanda o masă caldă.

Așa că, înainte de a vă instala pentru o așteptare lungă, asigurați-vă că întrebați despre situația alimentară la frizerie. Ar putea face toată diferența în starea ta de spirit (și în talia ta).

Salon Transilvania ofera tot ce ai nevoie pentru a beneficia de o frizerie din cluj moderna!


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.