Cum să alegeți cel mai bun mixer pentru aluatul de pizza?

Mixerele comerciale sunt unele dintre cele mai utile și versatile piese de echipament în care poți investi! Cu numeroase caracteristici inovatoare și atașamente de la sistemele de transmisie cu curea la protecția bolurilor, mixerele vor fi un atu vital pentru orice bucătărie comercială.

Fie că aveți o pizzerie care amestecă sute de kilograme de aluat pe zi, fie că sunteți un restaurant care trebuie să facă piure de cartofi doar o dată pe săptămână pentru o cină specială, avem mixerul comercial potrivit pentru dvs.

Atunci când vă creați aluatul, probabil că depuneți mult timp și efort în alegerea ingredientelor corecte, precum și pentru a vă asigura că acordați fiecărui lot timpul și dragostea pe care o merită. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient – pentru a obține un produs perfect, trebuie să fie utilizate și echipamentele potrivite. Există două tipuri de malaxoare disponibile – profesionale și comerciale. Cu siguranță merită să investiți într-un malaxor profesional

Un malaxor aluat de calitate se află în centrul oricărei capodopere de pizza și vă poate ajuta cu adevărat să vă distingeți produsul împotriva concurenței

Malaxoarele pentru aluat (cunoscute și sub numele de mixere spirale) constau dintr-un agitator în formă de spirală care rămâne staționar, în timp ce bolul se rotește în jurul său. Acest design specializat le face grozave pentru amestecarea unor cantități mari de aluat la un moment dat. Deoarece folosesc un castron mare și o spirală mică, au nevoie de mai puțină putere decât un mixer planetar. Acțiunea lor unică de amestecare permite un produs mai durabil, economisind bani pe termen lung.

Un beneficiu suplimentar este bolul. Se rotește în timp ce cârligul amestecă aluatul, permițând un amestec distribuit uniform. Toate ingredientele sunt bine amestecate și aluatul nu este suprasolicitat.

În general, este nevoie de mai puțin timp și efort atunci când amestecați loturi mari de aluat, făcând acest mixer o alegere extrem de eficientă. Acestea sunt concepute special pentru amestecarea aluatului, necesită mai puțină atenție decât mixerele planetare și sunt cai de lucru atunci când fac volume mari de aluat.

Dar, înainte de a merge mai departe și de a cumpăra unul pentru nevoile dvs., există diverse alte lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a obține un malaxor aluat. Prin urmare, asigurați-vă că parcurgeți următoarele puncte, indiferent dacă cumpărați un malaxor de aluat nou sau folosit:

1. Caracteristicile produsului

Trebuie, să căutați caracteristici unice și exclusive ale produsului. Acestea duc la o experiență generală mult mai bună pentru utilizator. De exemplu, câteva malaxoare de aluat vin cu o protecție pentru bol instalată din cutie.

2. Ușurința de utilizare

Doar în cazul în care sunteți nou în acest domeniu,  modelul pe care îl cumpărați ar trebui să fie ușor de utilizat, astfel încât să vă obișnuiți într-o perioadă scurtă. În afară de asta, orice malaxor ușor de utilizat poate economisi mult timp utilizatorului. Cel mai simplu lucru pe care ar trebui să-l priviți într-un mixer pentru aluat este controlul acestuia.

3. Preț – Trebuie să găsiți un echilibru între preț și caracteristici pentru a obține o valoare ridicată pentru bani.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.