Cum se schimbă designul interior al băilor de-a lungul timpului?

Băile contribuie la starea generală de bine

Starea de bine nu se limitează la exercițiile fizice sau la spațiile clinice. Băile dumneavoastră oferă un spațiu personal în care diferite elemente se reunesc pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă simțiți întinerit.

Personalizați spațiul din baie

Folosiți-vă creativitatea și combinați-le cu ideile, culorile și modelele de garderobă în mod inovator. Veți fi mai fericit și mai calm după ce veți petrece chiar și câteva minute aici. Folosiți tonuri mai calde și faceți-o eclectică și la modă chiar și după ani de zile. Combinați modernul și clasicul și totuși aduceți o abordare minimalistă pentru a crea un spațiu bogat care să vă reflecte.

Folosiți palete și nuanțe care să aducă un mediu mai calm și să vă permită să uitați de stresul de peste zi. Albul a fost culoarea celor mai multe corpuri de baie timp de decenii, iar tu poți schimba nuanțele câtorva lucruri, cum ar fi bazinul sau rama oglinzii. Alternativ, folosiți niște mici pandantive de perete sau o mică plantă într-un colț pentru a adăuga culoare la un design altfel simplu. Lumina soarelui sau luminile plasate strategic vor face ca încăperea să pară mai luminoasă.

Băile ar trebui să fie naturale și organice

Podelele și pereții din baie pot face ca spațiul să arate mai bine. Nu trebuie să te apuci să faci praf întregul spațiu. Alegeți gresie din marmură, parchet din lemn și materiale care pot spori funcționalitatea spațiului și, în același timp, să contribuie la aspect. În mod similar, folosiți vopsea sau tapet care să reziste mult timp la umiditate.

Lasă-te inspirat de modele naturale și gândește-te la sustenabilitate în timp ce planifici interiorul băii. A opta pentru materiale și artiști locali este modalitatea de a fi contemporan și de a rămâne cool pentru mult timp de acum încolo. Texturile sunt în vogă acum, deoarece aduc un element de atracție de lux în pietrele și marmura naturală. Folosiți materiale sintetice pentru a alinia întregul design la ideile dvs.

Utilizați cu atenție spațiul din baie

Mai mult spațiu înseamnă că vă puteți relaxa în acest spațiu. Încearcă să optezi pentru un duș sau o cadă cu duș într-o zonă mai mică. Folosiți o toaletă de colț pentru a utiliza cât mai bine spațiile mici. Simplu și elegant, designul contemporan al acestor corpuri de iluminat va schimba dramatic aspectul camerei.

Evitați să aglomerați camera cu prea multe dulapuri și lavoare. Folosiți dulapuri care să economisească spațiu și lavoare mobile și asigurați-vă că totul este aranjat sistematic la locul lui. Pot fi încorporate tăvițe din piatră de rășină pentru păstrarea articolelor de toaletă.

Faceți o declarație

După cum am menționat mai sus, baia dvs. vă reflectă personalitatea. Combinați noile tendințe și cumpărați câteva produse noi, inovatoare din punct de vedere tehnologic, pentru băi. Fie că este vorba de panouri, de dușuri sau de noile modele de lavoare, personalizați obiectele sanitare combinând valoarea lor utilă și ideile dumneavoastră.

Nu uitați, nu este ca și cum spațiul de baie va arăta bine doar dacă cumpărați gadgeturi scumpe și cele mai noi instrumente tehnologice. Eleganța și simplitatea vor face ca spațiul să arate impresionant.

Proiecte de baie fără efort

Spațiul închis este o extensie și parte integrantă a casei principale. În timp ce cumpărați accesoriile și proiectați culorile, încercați să aderați la o tranziție fără cusur față de zonele înconjurătoare. Trebuie să fie nouă și contemporană, dar să nu pară nelalocul ei în comparație cu restul casei.

Tendința este de a fi minimalist și de a folosi modele simple. Folosiți curbe pentru a face camera ușor de manevrat fără să vă loviți de corpurile de iluminat. Modelele care rezonează cu perioada clasică și modelele cu linii simetrice sunt la modă și vor rămâne timp de zeci de ani.

Chiar și vestiarele mici pot beneficia de noile modele

Spațiile mai mici sau încăperile incomode pot fi, de asemenea, îmbunătățite cu ajutorul noilor modele. Designul fluid și corpurile de iluminat personalizate pot ridica spațiul mic pentru a fi baia perfectă. Câteva produse elegante, nu neapărat foarte scumpe, pot face locul mai util și mai atractiv.

Cel mai bine ar fi să folosiți fiecare centimetru din camerele mici, începând cu dulapurile de depozitare. Proiectați fiecare aspect după ce ați vizualizat spațiul final.

Concluzie

Mici sau mari, băile și vestiarele pot beneficia de introducerea unor elemente la modă și combinarea lor cu ideile tale. Nu ezitați să experimentați dacă vă permiteți și aduceți amprenta stilului dumneavoastră. Băile sunt mai mult orientate spre utilitate, dar le poți face să arate la fel de frumos ca și celelalte încăperi din casă.

Sursa: Naked url


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.