Deserturile Eisberg – dulciuri din ingrediente de origini, folosite de marii artizani cofetari

Să recunoaștem: deserturile ne fac viața mai plăcută și ne oferă o stare de bine de fiecare dată când le consumăm. Fie că le savurăm după masă, fie că ne bucurăm de ele alături de cafea, ne binedispun și ne dau energie, indiferent de ocazie. Deserturile Eisberg, destinate domeniului HoReCa, vin într-o varietate de gusturi și texturi, menite a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Deserturile Eisberg conțin ingrediente de origini, folosite de marii artizani ai cofetăriei, și sunt realizate cu multă atenție la detalii, în laboratoarele proprii. 

Află mai departe povestea Eisberg și descoperă și câteva exemple de deserturi realizate de aceștia!

Prezentare Eisberg

Dacă am expune povestea producătorului de deserturi Eisberg ca pe o rețetă culinară, lista de ingrediente ar începe cu o mașină de înghețată distrusă de gloanțele trase în timpul Revoluției. După 1989, aparatul a fost recondiționat, iar sibienii s-au putut delecta cu sortimente delicioase de înghețată. Pasul natural care a urmat succesului a fost extinderea afacerii, astfel că, în 1996, Eisberg deschidea propriul laborator de înghețată. În căutarea produsului perfect, rețetele au fost îmbunătățite continuu, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor iubitorilor de înghețată. 

În prezent, Eisberg pune la dispoziția domeniului HoReCa deserturile care se regăsesc în gelateriile sau pasticceriile autentice: o selecție variată de înghețate, cheesecakes și torturi, realizate din ingrediente de înaltă calitate și foarte atractive din punct de vedere estetic. Prin testele efectuate în etapa de producție, este verificată respectarea tuturor standardelor ce țin de gust, textură și aspect, astfel încât clienții să fie de fiecare dată plăcut surprinși de desertul ales și își dorească să repete experiența. 

Deserturile Eisberg

Gamele Eisberg cuprind deserturi cu ciocolată, deserturi cu lapte, deserturi cu fructe, cu texturi și arome variate, având ca trăsătură comună gustul delicios. Iată câteva exemple de deserturi realizate de cofetarii Eisberg:

Tort de ciocolată 

Unul dintre cele mai gustoase dulciuri este tortul Chocolate mousse, un desert plin de ciocolată, solicitat de mulți operatori din domeniul HoReCa datorită aprecierii de care se bucură în rândul clienților. Are o textură ușoară, cremoasă, care va face cu siguranță clienții să comande o porție pentru acasă. 

Tiramisu

Un alt desert clasic, dar mereu în trend este faimoasa prăjitură italiană tiramisu. Crema fină de mascarpone și blatul îmbibat de aroma de espresso fac din tiramisu un desert ce va completa cu succes o cină delicioasă la restaurant. 

Melon mousse

Un desert care cu siguranță le va aminti de vară clienților tăi este Melon mousse. Realizată din cremă fină cu aromă de pepene galben, pe un blat crocant de biscuiți cu cacao, această prăjitură este răsfățul perfect pentru iubitorii dulciurilor. 

Înghețată cu blue cheese și sos de smochine

Cine spune că înghețata nu este la fel de iubită și în sezonul răcoros? După o masă copioasă, înghețata cu blue cheese și sos de smochine va încânta simțurile cu aroma sa delicioasă.

Crocantinno slice 

Cei care preferă alternanța fin/crocant pot alege Crocantinno slice, un mousse de vanilie cu migdale caramelizate și un strat de ciocolată albă. Diversitatea de texturi și aspectul elegant fac din acest preparat alegerea ideală pentru cei care vor să încerce un altfel de desert. 


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.