Drob de miel gătit cu ajutorul Thermomix

Iarna asta îți dorești să petreci sărbătorile acasă, în compania celor dragi? Dacă îți place să fii organizat și vrei să îți pregătești meniul specific din timp și, de ce nu, să integrezi în meniul tău o serie de preparate tradiționale, ai găsit acest material la momentul oportun. 

Venim în ajutorul tău cu o inspirație vastă în ceea ce privește alegerea unor rețete speciale și delicioase, cum e rețeta de drob. Sigur, de data asta poți da frâu liber creativității mai mult ca niciodată pentru că poți alege să prepari un drob delicios în diferite moduri, cel clasic pentru iubitorii de tradiții, inclusiv cel vegetarian, pentru cei care au un stil de viață select, într-un timp record și cu un simplu ajutor – Thermomix.

Cea mai ușoară rețetă de drob pregătită cu Thermomix

Pregătirea rețetei de drob ar fi durat în mod obișnuit câteva ore bune, dar de când avem la îndemână Thermomix, lucrurile s-au simplificat. Aparatul face oricui viața mai ușoară pentru că dispune de funcții multiple prin intermediul cărora poți tăia, fierbe, poți felia și bineînțeles, să coci orice preparat îți trece prin minte. 

Sau te poți inspira cu ușurință din materialele Thermomix, din cărțile cu bucate, din bucătăria internațională și de la cei mai mari bucătari profesioniști. Practic, nu mai ai nevoie de niciun ajutor suplimentar, nici când vorbim de persoane, dar nici de alte ustensile pe care, în mod obișnuit, ar fi trebuit să le igienizezi manual după fiecare utilizare și ți-ar fi ocupat enorm spațiu pe blatul de lucru.

De exemplu, dacă alegi să prepari rețeta uzuală de drob de miel, nu trebuie decât să cureți organele, să le pui la fiert și ulterior să călești ceapa și usturoiul pe care să le adaugi peste carne, alături de verdețuri și condimentele preferate. De fiert, tocat, omogenizat și copt, se ocupă Thermomix, tu doar dai comenzile aferente adăugând ingredientele proaspete, curățate și spălate, iar treptat, robotul multifuncțional va lucra în locul tău, cât ai clipi. 

O rețetă atipică de drob, cu Thermomix

Da, poți încerca o varietate de rețete de drob, fără a te limita la cea clasică. Practic, cu Thermomix, îți poți personaliza atât rețeta, cât și preferințele și programul de pregătire. Nu e de mirare! Thermomix are peste 22 programe și funcții dedicate, un ecran digital ușor de manevrat, care-ți oferă indicații prețioase privind modul de utilizare.

De exemplu, rețeta clasică de drob se poate transforma într-o rețetă specială de drob mozaic, cu piept de pui, drob din porc, drob vegetal etc. Cu Thermomix, prin gatitul asistat, știi deja toți pașii și gătitul de sărbători se transformă într-o adevărată plăcere și îți oferă șansa de a reduce cu succes timpul pe care l-ai petrece în mod obișnuit, în această perioadă, în bucătărie. Pe lângă drob, îndrăznește să încerci și cele mai savuroase rețete de porc, pui, dar și să creezi deserturi fine. 


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.