Dulapurile frigorifice din inox, cea mai bună alegere pe care o pot face profesioniștii HoReCa!

Diversele modele de dulapuri frigorifice din inox sunt concepute pentru a stoca materii prime și produse alimentare pe diferite trepte de fabricație, la temperaturi specifice. Există dulapuri frigorifice care pot fi așezate în unitățile de vânzare cu amănuntul, dar și dulapuri frigorifice din inox specifice bucătăriilor profesionale.

Dulapurile frigorifice din inox, utile în orice unitate HoReCa respectabilă

Deși există asemenea echipamente confecționate și din alte tipuri de materiale, cele mai bune dintre aceste dulapuri de răcire utilizate în industria HoReCa sunt realizate din inox.

Dulapurile frigorifice din oțel inoxidabil au avantajul că pot fi curățate ușor, în mod corect și regulat, cu atât mai mult cu cât, dat fiind specificul activității, prin utilizarea lor zilnică se pot murdări și pot căpăta temporar anumite mirosuri în interior.

Orice angajat poate să realizeze această operațiune de igienizare al unui dulap frigorific, singura condiție absolut necesară fiind aceea ca aparatul să fie deconectat de la rețeaua electrică. Toate produsele alimentare aflate în interiorul lui urmează ca să fie scoase, având însă grijă ca păstrarea acestora pe perioada efectuării acțiunii de igienizare a echipamentului de răcire să se facă în cele mai bune condiții.

În continuare, orice dulap frigorific din inox se spală cu apă și substanțe de curățare profesionale, atât în interior, cât și în exterior, nu doar pentru îndepărtarea petelor, dar și pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.

Trebuie curățată inclusiv zona accesoriilor de închidere și deschidere a ușilor, prin frecare temeinică și uscare imediată, inoxul fiind un material care ajută foarte mult în acest sens.

Află aici de unde poți cumpăra dulapuri frigorifice de calitate

În România există specialiști de marcă în echipamente profesionale de frig și congelare pentru HoReCa, așa încât merită să îi contactați chiar acum.

TC Romania Crown Cool oferă produse frigorifice profesionale pentru industria ospitalității, inclusiv dulapuri frigorifice din inox, care se caracterizează prin funcționalitate, durabilitate și robustețe de vârf, atribute capabile să contribuie la menținerea calității produselor alimentare în conformitate cu reglementările actuale din domeniu, în condițiile în care, dacă ne referim la noile modele de acest gen, se reduce drastic inclusiv consumul de energie electrică.

Mai mult decât atât, la acest distribuitor de echipamente HoReCa – TC Romania Crown Cool, vei găsi inclusiv soluții profesionale referitoare la reducerea spațiului necesar amplasării acestor dulapuri frigorifice din inox, având în vedere necesitățile specifice de producție, siguranța alimentelor, toate la un preț accesibil, fără a se face niciun rabat de la calitate.

În oferta TC Romania Crown Cool există echipamente frigorifice de la mărci renumite pe plan european care garantează că produsele în cauză și serviciile aferente (inclusiv service-ul garanție și post garanție) răspund așteptărilor celor mai pretențioși clienți din domeniu.

Dotează-ți unitate cu niște dulapuri frigorifice de top, pentru o activitate mai eficientă

Aparatele dintr-o bucătărie profesională sunt făcute să reziste la o exploatare intensivă, așa încât un dulap frigorific din oțel inoxidabil nu se va deteriora ușor în timpul ciocnirilor accidentale, va rezista cu brio la petele greu de îndepărtat și nu va rugini chiar în condițiile unei utilizări constante și a umidității crescute aflate în locația unde sunt așezate.

Oțelul inoxidabil este un material foarte bun care va menține aceste echipamente de frig ca noi ani buni după achiziționare.

Ușurința de curățare a unui astfel de dulap este binecunoscută de către oricine, deoarece indiferent că vorbim de lustruirea suprafeței de inox sau de îndepărtarea unui lichid care s-a scurs în interiorul unui asemenea echipament HoReCa, este suficientă o lavetă curată și o soluție de curățat simplă și ieftină, plus un pic de apă călduță, pentru ca utilajul frigorific în cauză să își recapete strălucirea și curățenia impecabilă, chiar dacă prin absurd un astfel de echipament s-ar păta grav, lucru puțin probabil.

Există chiar și posibilitate unei șlefuiri speciale pentru oțel inoxidabil care poate îndepărta cele mai multe probleme de acest gen.

Oțelul inoxidabil nu este un material neutru, poros, ceea ce înseamnă că rezistă foarte bine atât proliferării diverselor tipuri de germeni, inclusiv bacteriilor periculoase pentru sănătatea umană, mult mai bine decât dacă vorbim de suprafețele din lemn sau plastic. Acest lucru face ca oțelul inoxidabil să fie principalul material din care sunt confecționate dotările profesionale, deoarece reprezintă acele echipamente sigure pentru prepararea mâncării în bucătăriile profesionale.

Datorită popularității din ce în ce mai mari acestui material, este foarte ușor să găsești dotări care să se armonizeze perfect cu dulapurile frigorifice menționate (inclusiv chiuvete din oțel inoxidabil, robineți, blaturi de lucru, veselă și ustensile gastronomice diverse).

Multe dintre echipamentele HoReCa de care ai nevoie în activitatea ta cotidiană le găsești la TC Romania Crown Cool. Comandă-le chiar acum!


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.