Lapte praf Hipp pentru sănătatea bebelușului tău

Cand vine vorba de modul in care iti hranesti bebelusul, cunoasterea ingredientelor laptelui matern si a formulei de lapte praf pentru sugari, diferentele de cost si efectele pe care acestea le au asupra sanatatii si somnului te vor ajuta sa iei o decizie benefica. 

Gama de lapte praf Hipp este adesea folosita pentru tot primul an de viata, deoarece nu contine amidon, asa cum este laptele matern. Cu toate acestea, formulele pentru sugari nu contin suficient fier, calciu, iod si vitamina E. Profilul nutritiv al laptelui praf fara amidon, este adaptat optim la varsta cand bebelusii iau mese complementare si este un aliment alternativ fara amidon, pentru bebelusii dupa luna a 6-a.

Formule de lapte praf Hipp de continuare cu sau fara amidon?

Adaugarea de amidon ca sursa valoroasa de energie este posibila, dar nu obligatorie. Specificatiile pentru continutul energetic al laptelui praf Hipp  initial fara amidon si al laptelui praf de continuare cu amidon sunt aceleasi (60-70kcal / 100ml). Amidonul duce la mai multa satietate si previne ingrosarea necontrolata a sticlei de catre parinti. Prea multa lactoza poate afecta negativ toleranta copiilor sensibili (colici), caz in care ar fi de preferat un aliment cu amidon (eventual si un aliment special).

De ce lapte praf Hipp cu formule de continuare?

Formulele de continuare sunt adaptate nevoilor nutritionale ale bebelusilor cu varsta de hranire complementara: continut energetic bazat pe cerere – aceleasi cerinte legale se aplica formulelor de continuare cu 60-70 kcal / 100 ml ca si formulelor de pornire. Formulele de continuare sunt sursa principala de fier in a doua jumatate a vietii. 

Rezervele de fier ale nou-nascutului sunt epuizate in primele sase luni de viata. In a doua jumatate a anului, sugarul trebuie sa ia mai mult fier din alimente decat in ​​prima jumatate a anului. Alimentele complementare HiPP contin de doua ori mai mult fier decat prealimentele HiPP.

Furnizarea cu fier este mai critica, in special la sugarii aflati in a doua jumatate a vietii. Formulele de continuare au o contributie semnificativa la aportul de calciu bazat pe nevoi in alimentele complementare. Formulele de continuare HiPP contin aproximativ 40% mai mult calciu decat formulele de pornire HiPP. 

Laptele organic pentru copii Hipp din luna a 12-a contine componente importante de crestere precum fier, iod, zinc si vitamine valoroase in cantitatile de care copilul tau are acum nevoie. In plus, continutul de proteine ​​din laptele ecologic pentru copii este redus in functie de varsta. Contine cele mai bune ingrediente organice pentru o cresterea sanatoasa a copiilor mici. 

Formulele de lapte praf HiPP sunt adaptate nevoilor bebelusilor si copiilor mici. Mineralele si vitaminele pe care le contin sunt adaptate la nivelul de dezvoltare al copilului. Laptele praf pentru bebelusi si alimentele complementare de la HiPP completeaza dieta copilului tau conform celor mai inalte standarde de calitate. 


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.