Marturiile de nunta – un simbol al recunostintei

Traditia marturiilor de nunta a ramas unul dintre cele mai vechi obiceiuri, din cultura sarbatorilor romanesti si nu numai, nefiind altceva decat simple cadouri pe care mirii le ofera invitatilor, in semn de recunostinta, in urma participarii la propria lor uniune.

23h este unul dintre magazinele care se ocupa de comercializarea acestui gen de item-uri, promitand o paleta imensa de alternative, care includ atat consumabile, precum mierea, cat si mici atentii frumos mirositoare, cum sunt saculetii plini cu lavanda.

Cum se alege cea mai buna varianta de marturii 

In primul rand, alegerea marturiilor pentru nunta, este o activitate ce ar trebui sa ii vizeze doar pe miri, amprenta lor fiind cea mai importanta, atunci cand la final, acestea vor ajunge la prieteni si familie.

Apoi variantele de marturii sunt nenumarate, de aceea cea mai inspirata idee, in ceea ce le priveste, este ca aspectul lor simbolic sa prezinte si utilitate.

Pe langa insemnatatea micilor atentii, unii invitati ar putea sa aprecieze si grija speciala pe care mirii o ofera detaliilor. De aceea, pe langa daruirea unui mic obiect simbolic, gravarea sau personalizarea acestuia prezinta un atu.

Alegerea marturiilor potrivite nu este o activitate chiar usoara, pentru ca un alt aspect de care gazdele evenimentului trebuie sa tina cont este tematica nuntii, criteriu ce este esential sa mearga mana in mana cu design-ul micilor cadouri.

Ce fel de marturii se daruiesc in cadrul unui astfel de eveniment 

Dupa cum deja este mentionat anterior, in articol, lipsa unei laturi practice in cazul marturiilor nu este tocmai satisfacatoare pentru invitati, de aceea de cele mai multe ori, mirii aleg ori mici atentii simbolice, ori consumabile dulci.

Pentru un twist modern, invitatii unui astfel de eveniment se pot bucura de borcanase cu miere, lumanari parfumate sau chiar sticle cu vin, pe care se pot inscriptiona poze si mesaje.

Oricare dintre aceste produse prezinta disponibilitate si chiar versatilitate, in functie de cerintele clientului, pe site-ul magazinului 23 h, institutie comerciala ce promite calitate, eficienta si ingeniozitate.

Asadar varianta plasarii comenzilor este disponibila pe site, loc care pune la dispozitie preturi, termeni si conditii.  


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.