Meniuri gustoase, pentru o alimentație echilibrată, bazată pe ingrediente locale

Chef Mihai Irimia și nutriționistul Cristian Mărgărit și-au pus toată priceperea și iscusința la treabă și au creat Petisante, serviciul cu preparate echilibrate nutrițional și savuroase, care îți vor menține starea de bine zilnică. Petisante este disponibil în sistem de abonament, pentru comenzi cu mâncare pentru o zi, o săptămână sau chiar o lună.

Meniul propus de Petisante este format din 5 planuri alimentare, care asigură o nutriție optimă pentru toată durata zilei și oferă variante pentru toți pofticioșii. Aici găsesc preparate persoanele care mănâncă divers (omnivor), însă și cele vegane, ovo-lacto-vegetariariene sau cele care preferă peștele. Din respect față de natură, alimentele sunt ambalate și livrate în recipiente biodegradabile și compostabile.

„Ne-am propus să aducem în România un serviciu cu preparate gustoase, dar care te mențin sănătos, printr-un aport variat de macronutrienți. Când încerci pentru prima dată Petisante vei fi încântat de savoarea pe care poate să o aibă mâncarea sănătoasă. Și pentru că apreciem calitatea, am mizat pe parteneriate cu furnizori locali, de la care luăm produse naturale și sigure. Credem în conceptul «farm to table» și suntem extrem de atenți când alegem ingredientele pe care le folosim, tocmai pentru că ne dorim să oferim oamenilor o alimentație corectă”, a declarat Cristian Mărgărit, Cofondator Petisante.

Sursa www.horecainsight.ro


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.