Salata de ton este o salată sățioasă, simplă de realizat și foarte gustoasă. Datorită ingredientelor utilizate, salata are un conținut nutritiv bogat, cu numeroase beneficii pentru organism.
Salata cu ton se poate servi și ca aperitiv cu lipii sau pâine integrală.
Este o salată simplă și gustoasă, ce conține salată Eisberg, piept de pui și un dressing cremos și aromat. Rețeta originală îi aparține italianului Caesar Cardini, ce a realizat preparatul în anul 1924 în propriul restaurant din Mexic. Acest preparat se pregătește ușor, având la bază doar ingrediente proaspete.
Bulete de cașcaval – sunt ușor de pregătit și sunt foarte gustoase. Se servesc la aperitiv alături de un sos sau de o salată. Sunt pufoase în interior și crocante la exterior.
Chiftele de post – sunt sățioase și pline de savoare. Acestea se pot servi ca aperitive, cu sosuri sau chiar în salate. Sunt potrivite în timpul postului și nu numai, fiind consumate atât calde cât și reci.
Chiftelele din carne sunt simple de realizat și gustoase, fiind fragede și moi. Nu există o rețetă standard, ele putând fi adaptate în funcție de regiune și de fiecare gospodină în parte. Acestea pot fi servite ca aperitiv sau ca fel principal cu diverse sosuri, calde sau reci.
Salată de Boeuf – Un preparat clasic servit la ocazii speciale Este un preparat clasic, tradițional, nelipsit de pe mesele de sărbători. Salata de Boeuf se pregătește cu carne de vită, dar poate fi schimbată, în funcție de preferință, cu carne de pui sau curcan. Această salată este un preparat îndrăgit în România, fiind mereu […]
Reteta Delicioasă de Cartofi gratinați la Cuptor Cartofi gratinați cu smântână și cașcaval – reprezintă un preparat simplu de pregătit, ideal pentru prânz sau cină. Acest preparat poate fi servit ca fel principal sau ca garnitură la un preparat pe bază de carne. Acești cartofi mai sunt cunoscuți sub denumirea de cartofi franțuzești. Prima precizare […]
Cartofii țărănești cu ceapă sunt un adevărat deliciu în perioada postului datorită aromelor sale puternice și gustul intens. De asemenea, este o garnitură excelentă pentru friptura preferată.
Este un desert simplu și cremos, ce ne trimite cu gândul la gustul copilăriei. Este un preparat ce ne încântă la orice oră din zi.
Parfumul și culorile toamnei dansează armonios în plăcinta cu dovleac, stârnind o experiență senzorială cu adevărat excepțională. Servită adesea în sezonul toamnă-iarnă, plăcinta de dovleac reprezintă un simbol al recoltei care surprinde bogăția de arome.
Supa cremă de legume este un preparat ușor și foarte gustos. Este o supă ce se pregătește în numeroase variante…
Este o ciorbă gustoasă și consistentă, ideală pentru sezonul rece. Ciorba cu perișoare este un preparat din bucătăria …
© Copyright @ 2024 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.