Vă prezentăm un preparat tradițional, nelipsit din bucătăria românească și anume, rețeta de ardei umpluți. Aceștia se bucură de notorietate, fiind îndrăgiți de întreaga familie datorită gustului deosebit.
Este un fel principal, ce poate fi servit cu un sos de roșii sau cu puțină smântână. Rezultatul cu siguranță va fi pe placul tuturor.
Este o rețetă populară, gustoasă și nu implică un grad mare de dificultate. La prima vedere, poate părea o rețetă sofisticată și greu de realizat, dar în realitate este mult mai simplu. Acești ardei se pot pregăti și la cuptor, fiind la fel de consistenți și de gustoși.
Este bine de știut că te poți bucura și în zilele de post de acest preparat, dacă renunțăm la un singur ingredient, carnea. Putem înlocui acest ingredient cu ciuperci, legume sau soia. Dar, chiar și în această variantă, acești ardei umpluți au un gust excelent, gust ce ne răsfață papilele gustative.
Vă propunem în rândurile de mai jos o rețetă clasică de ardei umpluți, ce se remarcă prin gust și arome bogate.