Este un desert simplu și cremos, ce ne trimite cu gândul la gustul copilăriei. Este un preparat ce ne încântă la orice oră din zi.
Poate fi servit cu fructe proaspete sau cu dulceață sau gem (căpșuni, fructe de pădure, caise).
Este un desert simplu și cremos, ce ne trimite cu gândul la gustul copilăriei. Este un preparat ce ne încântă la orice oră din zi.
Poate fi servit cu fructe proaspete sau cu dulceață sau gem (căpșuni, fructe de pădure, caise).
Orezul se spală bine și se adaugă la fiert într-o oală cu apă rece.
Când orezul este aproape fiert, iar apa este absorbită se toarnă laptele și se amestecă. Se lasă la foc mic și se amestecă periodic.
Când orezul este gata, se adaugă untul, zahărul tos și zahărul vanilinat și se amestecă până se omogenizează compoziția. Se lasă încă 2 minute pe foc pentru a da un clocot și este gata. Se recomandă luarea de pe foc cât încă mai este lichid în oală, pentru ca orezul să își păstreze consistența.
© Copyright @ 2021 bonapetit.ro - Toate drepturile rezervate SitemapPolitica de ConfidentialitatePolitica de Utillizare Cookies