Categorie: Stiri

Oamenii care au diverse afecțiuni și vor să se trateze fără să apeleze la antibioticele clasice pot opta acum pentru ulei de oregano, care este recunoscut pentru numeroasele sale proprietăți. Acest produs acționează imediat, având proprietăți antioxidante minunate. Efecte antibacteriene de excepție Medicii recomandă utilizarea uleiului de oregano, întrucât acesta nu provoacă efecte secundare, ci […]

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării împreună cu alți reprezentanți din industrie au înaintat către Guvern un set de măsuri urgente menite să salveze de la faliment turismul din Dobrogea-Delta Dunării. Turismul din Deltă, precum și cel de pe litoral este strâns legat de sezonalitate, funcționând doar trei luni pe an. Martie-mai este […]

HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, ce are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional. Azi în Horeca activează în jur de 40000 de societăți comerciale, cu o cifră de afaceri în jurul a 3 miliarde de euro și aproximativ […]

Organizațiile patronale din turism cer Guvernului să adopte măsuri imediate pentru a reduce impactul negativ al epidemiei de Coronavirus asupra industriei ospitalității, puternic afectată de această criză. Concret, reprezentanții industriei ospitalității solicită scutirea de la plata taxelor pe salarii pentru următoarele 3 luni (martie, aprilie, mai), cu posibilitatea extinderii la 6 luni în cazul prelungirii […]

Bucătarii vor trebui să experimenteze tot mai multe tehnici de gătit și să jongleze cu ingrediente sănătoase dacă doresc să îndeplinească cerințele clienților care vor să mănânce cât mai echilibrat din punct de vedere caloric, fără gluten sau fără prea mulți carbohidrați. Iată câteva dintre tendințele care vor marca industria de food & beverage în […]

Deși turismul și industria vinului sunt contributori importanți în economia și stilul de viață românesc, cunoaștem puține despre turismul vini-viticol, ca sector de nișă. Acesta este subexploatat, deși poate genera beneficii economice și sociale substanțiale și, în plus, joacă un rol important pentru conservarea resurselor locale culturale și naturale. În piețele mai mature, industria viniviticolă […]

Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România. Începând cu 1 ianuarie 2020, Dan Robinson a preluat această poziție de la Lucian Ghinea, Director General Bergenbier SA, companie parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat Asociația în aceeași calitate pe parcursul anilor 2018 și 2019.  […]

Reveal Marketing Research și-a propus să afle obiceiurile de consum privind alcoolul ale adulților din mediul urban. Studiul s-a desfășurat la finalul anului 2019 pe un eșantion reprezentativ de 1002 persoane,  523 femei și 479 de bărbați, intervievați online (analiză cantitativă CAWI – Computer-assisted web interviewing). Rezultatele obținute au fost comparate cu rezultate studiilor și rapoartelor specifice […]

Există o piaţă în expansiune în ţara noastră, a restaurantelor şi cafenelelor (F&B), care înregistrează o creştere anuală de 10% şi ar putea ajunge la 5 miliarde de euro, până în 2022-2023. Datele sunt oferite de raportul Cushman & Wakefield Echinox, intitulat “Food and Beverage: Romania Market Report”. Conform datelor centralizate, cele şase categorii analizate […]

Vânzările de preparate vegane au crescut de șase ori în ultimul an și de 40 de ori față de anul 2017, potrivit Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România. Pentru anul viitor, compania estimează o creștere cu circa 50% a vânzărilor din segmentul preparatelor vegane. ”Pe primul loc în topul preparatelor vegane […]

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României organizează, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cele mai importante manifestări din domeniile: agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice și non-alcoolice: INDAGRA; INDAGRA FOOD & CARNEXPO; PACK SHOW; EXPO DRINK. Pe parcursul celor cinci zile de expoziții și activități conexe, peste 950 de companii, din 25 […]

Crapul este campionul peștilor pescuiți în România, în ceea ce privește vânzările pe plan local, cu circa 10.000 tone, din totalul pieței care se ridică la 100.000 tone tranzacționate anual. Aproximativ 15% din peștele pe care îl găsim la vânzare provine din pescuit autohton, potrivit datelor Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci din […]

© Copyright @ 2021 bonapetit.ro - Toate drepturile rezervate SitemapPolitica de ConfidentialitatePolitica de Utillizare Cookies