Te-ai gandit ca poti face cununia civila pe o tereasa la inaltime?

O cununie civila pe terasă este o modalitate excelentă de a sărbători ziua cea mare fără a vă face griji în privința vremii. Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru nunta dvs., terasele sunt o opțiune excelentă.

Cum ar arata o cununie civila pe o terasă?

O nuntă pe terasă este un tip de nuntă în care ceremonia și recepția au loc pe o terasă sau intr-o zona la inaltime. Aceasta este o opțiune populară pentru nunțile din climatele mai calde, deoarece permite oaspeților să se bucure de aer liber, fiind în același timp suficient de aproape pentru a auzi discursurile și a se bucura de festivități.

O nuntă pe terasă poate fi, de asemenea, mai accesibilă decât alte opțiuni de nuntă, deoarece nu este nevoie să închiriați o cameră suplimentară pentru ceremonie și recepție.

Restaurantul Skybar – Pozitionat la etajul 5, pe tereasa unui bloc din centrul capitalei.

In plus daca ne gandim la un eveniment de acest gen, restaurantul Skybar poate sa ofere si catering in Bucuresti, asta daca nu va intereseaza doar organizarea cununiei civile.

De ce să alegeți o nuntă pe terasă?

O nuntă pe terasă poate fi un mod frumos și romantic de a vă sărbători căsătoria. O nuntă pe terasă într-un cadru frumos poate fi decorul perfect pentru ziua voastră specială. Tu și soțul tău vă puteți bucura de priveliște în timp ce vă sărbătoriți căsătoria.

Cum să găsiți locația potrivită pentru cununia voastra pe terasă?

Găsirea locației potrivite pentru nunta pe terasă poate fi o sarcină descurajantă. Doriți să găsiți un loc care să fie frumos, privat și să aibă suficient spațiu pentru petrecerea de nuntă și pentru toți invitații dumneavoastră. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți locul perfect:

  1. Începeți prin a verifica parcurile și restaurantele locale. Multe dintre ele au terase care ar fi perfecte pentru o ceremonie sau o recepție de nuntă.
  2. Căutați zonele din apropierea cascadelor sau a altor elemente naturale. Aceste locuri vor fi romantice și frumoase, iar invitaților tăi le va plăcea să facă fotografii în fața lor!
  3. Luați în considerare căutarea unor locații cu priveliști superbe spre munți sau peisaje urbane. Acest lucru va adăuga un element suplimentar de frumusețe ceremoniei sau procedurilor de recepție.

La ce să te aștepți de la nunta ta pe terasă?

Dacă sunteți în căutarea unei locații de nuntă unice și frumoase, atunci o nuntă pe terasă într-un cadru frumos este perfectă pentru dumneavoastră! De la ceremonie și până la recepție, bucurați-vă de priveliști uimitoare ale zonei înconjurătoare în timp ce vă sărbătoriți căsătoria alături de prieteni și familie.

Cu toate opțiunile disponibile, găsiți cadrul perfect pentru dumneavoastră și planificați-vă astăzi nunta pe terasă de vis!

Concluzie finala:

O nuntă pe terasă este modul perfect de a sărbători ziua ta cea mare. Veți avea priveliști frumoase și o mulțime de spațiu pentru invitați.

Locatia Skybar este la adresa Calea Dorobanti 155, Etaj 5


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.