Categorie: Tendinte

De la restaurante de tip pop-up la chioşcuri, food trucks sau locaţii high-class, peisajul horeca american este într-o continuă evoluţie. Liniile devin tot mai neclare pe acest segment, ţinând cont de intersecţia dintre horeca şi retail, la care se adaugă social media, trendurile care pun în centru sănătatea, dar şi răsfăţul culinar. Ce este clar […]

Tendinţa unitară a consumatorilor din România sau de oriunde este către o hrană sănătoasă, iar din această categorie face parte şi peştele, alături de fructele de mare. Astfel, clienţii horeca sunt interesaţi din ce în ce mai mult de rarităţi, precum ton roșu, dorada regală sălbatică, lup de mare, calcan, peşte spadă, fără a lăsa […]

Crapul este campionul peștilor pescuiți în România, în ceea ce privește vânzările pe plan local, cu circa 10.000 tone, din totalul pieței care se ridică la 100.000 tone tranzacționate anual. Aproximativ 15% din peștele pe care îl găsim la vânzare provine din pescuit autohton, potrivit datelor Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci din […]

Comertul traditional reprezinta principalul canal de vanzare pentru Coca Cola Romania, cu un procent de aproximativ 55% din vanzarile totale, urmand nivelul pietei romanesti. Retailul modern, pe de alta parte, are o rata de crestere mult mai mare si este foarte dinamic, in special in zona de supermarketuri si discounteri, in timp ce in zona […]

© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.