Tu de unde îți cumperi vitrinele frigorifice verticale?

Vitrinele verticale sunt structuri cu mai multe niveluri utilizate pentru depozitarea și afișarea alimentelor. Principalul avantaj al acestui design față de orizontalul mai tradițional este felul lor mult mai compact. La mare căutare sunt acum modelele de vitrine frigorifice verticale ce au capacitatea de a asigura vizibilitate maximă.

Generalități despre vitrinele frigorifice verticale

Aceste unități pot funcționa atât în ​​regim de temperatură scăzută (de obicei până la -6 grade Celsius), cât și în regim de temperatură medie scăzută pozitivă (de la 0 până la +7 grade Celsius). 

În unitățile frigorifice pentru aranjarea produselor de cofetărie, temperatura poate ajunge la +10 grade Celsius și chiar +16/+18 grade Celsius. Sistemul compresor și condensator este responsabil de răcire, care poate fi construit direct în structură sau există în afara încăperii.

Vitrinele verticale au de obicei cel puțin trei pereți transparenți. Producătorii moderni preferă să le facă cu uși cu geam dublu fiabile și practice. Multe modele sunt echipate cu roți, cu ajutorul cărora pot fi deplasate cu ușurință în zona de vânzare, chiar și atunci când sunt încărcate complet.

Produsele sunt așezate în vitrinele verticale pe rafturi din metal sau sticlă. Acestea din urmă sunt staționare sau rotative. 

A doua opțiune (vitrina verticală rotativă) va costa mult mai mult, dar datorită eficienței și design-ul existent, este destul de populară în rândul consumatorilor. În plus, rotația lentă este destul de utilă pentru produsele depozitate. 

Adesea, este posibil ca la vitrinele frigorifice personale să se schimbe înălțimea și unghiul raftului.

Vitrine frigorifice verticale. Cum se stabilește prețul la care le poți cumpăra?

Prețul fixat pe vitrine frigorifice verticale este format din mai mulți factori, atât de natură obiectivă, cât și de natură subiectivă. 

Factorii obiectivi includ calitatea ansamblului și materialelor folosite, carcasa, design-ul, prestigiul mărcii producătorului etc. 

Factorii subiectivi: provenind din partea vânzătorului (distribuitorului).

Dacă te interesează vitrine frigorifice verticale de calitate superioară, al căror preț nu este doar obiectiv stabilit, ci și accesibil, le vei găsi mereu la TC Romania Crown Cool. Produsele prezentate aici sunt direct de la producător, așa că ai ocazia să le comanzi la niște prețuri foarte bune!

Datorită faptului că vitrinele verticale sunt expuse în mod regulat la creșteri serioase de căldură, stabilitatea regimului de temperatură trebuie menținută datorită funcţionării ventilatoarelor. Sarcina principală a producătorilor este de a elimina turbulențele în timpul furnizării rapide de frig. 

Caracteristici de răcire prezente la modelele de vitrine frigorifice verticale

Există două sisteme de alimentare cu frig a camerei de stocare: 

  • static;
  • dinamic. 

Însuși design-ul acestor echipamente frigorifice verticale contribuie la stratificarea aerului cald și rece, astfel încât utilizarea circulației naturale este extrem de problematică.

Aspecte de proiectare ale vitrinelor frigorifice verticale

Mulți antreprenori, atunci când aleg vitrine frigorifice verticale, se uită în primul rând la prețuri și acest lucru este firesc. 

Următoarele puncte la care se acordă atenție sunt: aspectul, dimensiunile și capacitatea. Într-adevăr, este foarte important ca instalația să se încadreze cu succes în interiorul incintei, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere practic, iar posibilitățile spațiului său interior corespund nevoilor unei unități comerciale.

Oricât de armonios arată designul echipamentului frigorific comercial, cumpărătorul este interesat în primul rând nu de el însuși, ci de conținutul său. Vitrinele frigorifice verticale sunt doar un mijloc de a rezolva problema principală: vânzările. Prin urmare, este pur și simplu vital ca produsul să fie prezentat în cel mai bun mod posibil sau cel puțin să nu arate mai rău decât în ​​realitate.

Dacă ești interesat de informații mai complete cu privire la funcționarea echipamentelor frigorifice pe care le-ai ales, specialiștii TC Romania Crown Cool sunt gata să îți ofere în orice moment cele mai detaliate și competente sfaturi absolut gratuit.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.