Cu GoostoMix, utilizatorii de Thermomix gătesc de acum mai ușor

S-a lansat prima și singura platformă de rețete adaptate pentru Thermomix! Toți utilizatori de Thermomix din România sau din alte locuri, dar vorbitori de limba română, au parte de acum de un ajutor nesperat.

Lipsa rețetelor traduse în limba română a reprezentat o problemă pe care oamenii au întâmpinat-o des, dar care de acum și-a găsit rezolvarea cu ajutorul platformei de rețete GoostoMix. Aici se găsesc o multitudine de rețete categorisite și explicate pe înțelesul tuturor care te vor ajuta să gătești mult mai ușor cu Thermomix.

GoostoMix este o platformă bazată pe diversitatea rețetelor pentru Thermomix

Utilizatorii de Thermomix din România au avut diferite motive pentru care au ales acest aparat de gătit și tipologiile de oameni care îl folosesc sunt destul de variate. Din aceste motive, platforma de rețete GoostoMix a fost creată bazându-se pe diversitatea utilizatorilor.

Fiecare om are gusturi și preferințe diverse, dar oricare ar fi acestea, pe platforma GoostoMix, mai precis în meniul acesteia, vei găsi cu siguranță mai multe rețete care să se potrivească perfect stilului tău de viață, regimului tău alimentar sau preferințelor tale în materie de gusturi.

Meniul structurat mai are și rolul de a te ajuta să identifici ușor acele rețete pe care le cauți tu, fără a pierde prea mult timp. Fie că ești vegetarian, carnivor, împătimit al gusturilor internaționale sau conservator convins vei găsi în câteva secunde doar acele rețete care ți se potrivesc ție.

Rețete pentru Thermomix în limba română, explicate în detaliu pe platforma GoostoMix

Rețetele adaptate pentru Thermomix sunt redactate într-o manieră simplă astfel încât să poată fi citite și gătite de oricine. Pașii rețetelor de pe platforma GoostoMix sunt structurați și expliciți, iar ingredientele sunt prezentate în cantitățile exacte pe care le necesită rețeta pentru un rezultat garantat.

Lista de ingrediente pentru fiecare rețetă la Thermomix este interactivă și o poți bifa direct în magazin, pe măsură ce le adaugi în coșul de cumpărături, iar setările pe care trebuie să le faci la Thermomix sunt indicate cu precizie și simplitate la fiecare pas. Fiecare rețetă adaptată pentru Thermomix conține sfaturi de servire, opțiuni alternative de preparare și indicații suplimentare. Totul devine mult mai simplu cu ajutorul oferit de GoostoMix.

Ce surprize te mai așteaptă pe platforma de rețete Goostomix?

Rețete la Thermomix se găsesc cu ordinul sutelor pe platformă, dar asta nu este tot. Scopul platformei nu este acela de a oferi rețete adaptate la Thermomix în limba română, ci de a împărtăși aceste rețete, de a oferi ajutor și sfaturi și de a lăsa utilizatorii să participe în mod activ la îmbunătățirea și perfecționarea platformei prin sugestiile și părerile lor sincere legate de conținut. În acest scop, GoostoMix este un nume activ și în social media.

GoostoMix nu se oprește aici! Există o întreagă secțiune pe platformă care are scopul de a te ajuta să te descoperi în bucătărie cu Thermomix. Secrete cunoscute de puțini oameni, trucuri și lucruri inedite pe care pe poți face acasă la tine cu Thermomix, la care nu te-ai gândit până acum.

Alătură-te și tu utilizatorilor care au descoperit GoostoMix și care experimentează fel și fel de preparate la Thermomix!


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.