Asa alegi cel mai bun lapte praf pentru bebelusul tau!

Primele zile de viata sunt cele mai importante pentru bebelusi. Pe langa faptul ca se obisnuiesc cu lumea exterioara, in primele zile primeste lapte matern, atat de important pentru dezvoltarea celui mic. Laptele matern este foarte nutritiv, este bine tolerat de organismul bebelusului, dar, din pacate, exista si situatii in care mamicile nu pot alapta.

Atunci ele gasesc solutia de hranire a bebelusului cu ajutorul laptelui praf. Online, dar si in magazine, vei gasi o gama larga de lapte praf, sub o multime de formule si branduri, incat iti va fi greu sa alegi unul singur, asa cum este recomandat.

Este foarte usor sa te opresti la un anumit brand, daca faci o mica analiza. Poti cauta online, pe forumuri de mamici, sa vezi ce prefera alte femei pentru hranirea bebelusilor. Este foarte important sa alegi un brand de renume, cu vechime pe piata, pentru a fi sigura de calitate.

Ce alte lucruri ar fi bine sa stii despre laptele praf:

In primul rand, toate produsele din aceasta categorie sunt sterile, contin numai substante testate si cat mai apropiate de laptele matern. In plus, contin proteine si vitamine, dar si grasimi esentiale.

Daca nu poti alapta si alegi sa ii oferi bebelusului tau lapte praf, va fi mult mai simplu de administrat si de preparat, ceea ce ofera un plus de flexibilitate. In plus, iti poti alapta bebelusul si in spatiile publice, pentru ca nu va mai trebui sa folosesti pompele pentru san pentru colectarea laptelui matern.

Formula speciala a laptelui praf este mai greu de digerat, ceea ce inseamna ca mesele vor fi mai rare, iar copilul se va simti mai bine. Sunt multe formule de lapte, de pilda lapte praf Hipp, bazate doar pe substante naturale atent alese, care contin prebiotice si probiotice, acizi grasi omega 3 si 6 deosebit de buni pentru dezvoltarea normala a organelor si a intregului corp;

Laptele praf pentru copii se gaseste usor si are un pret bun, cantitatile oferite de producatori sunt suficiente pentru a hrani copilul cum trebuie pe o perioada lunga de timp. Din doua click-uri il putem comanda din magazinele online, se livreaza rapid, stim de la inceput ce cumparam, toate ingredientele principale sunt listate in pagina de produs. Stocurile se actualizeaza permanent, putem gasi cele mai importante branduri online, preturile sunt reduse periodic, asa ca putem face si ceva economii.

In acest lapte praf Hipp vei gasi probiotice, lactoza, LPC-omega 3 si 6, nu are gluten si e foarte usor de administrat si de preparat, fiind bine de tolerat de organismul copilului.

Pe site-ul ELaptePraf veii gasi diverse formule de lapte, de la cel special de la nastere, pana la cel antireflux, pentru diverse varste, fara arome, anticolici, antireflux, de noapte, dar si pachete complete cu laptele praf pentru bebelusul dvs.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.