Clătite americane - ideale pentru micul dejun

Clătite americane – Un desert rapid și delicios

Clătite americane – acestea fac parte din categoria deserturilor preferate de cei mici, se pregătesc foarte repede și sunt pe placul tuturor. Acestea pot fi servite în funcție de preferințele fiecăruia.

Ciocolată de casă - un desert al copilăriei noastre

Ciocolată de casă – O reteță gustoasă și simplă de realizat

Ciocolata pregătită în casă este un desert gustos, ce ne aduce aminte de copilărie. Este un dulce ce se prepară foarte simplu, utilizând puține ingrediente (unt, lapte praf, cacao). Acest desert are o textură moale, cremoasă și nu foarte dulce. Ciocolata pregătită în casă are o istorie foarte frumoasă în spate. Povestea a început în […]

Plăcinta cu dovleac

Plăcinta cu dovleac – Un desert parfumat, ideal pentru toamnă

Parfumul și culorile toamnei dansează armonios în plăcinta cu dovleac, stârnind o experiență senzorială cu adevărat excepțională. Servită adesea în sezonul toamnă-iarnă, plăcinta de dovleac reprezintă un simbol al recoltei care surprinde bogăția de arome.

Placinta cu mere este un desert gustos și aromat

Plăcinta cu mere – Un desert aromat și foarte gustos

Plăcinta cu mere este un desert apreciat datorită umpluturii delicioase de mere. Aceasta poate fi servită atât simplă cât și…

Cheesecake cu cireșe - potrivit pentru vară

Cheesecake cu cireșe – Un desert rafinat și răcoros potrivit pentru sezonul estival

Desertul este un adevărat deliciu acrișor pe care îl poți realiza atât vara cu cireșe proaspete, cât și iarna cu cireșe congelate sau din compot.

© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.