Ce ustensile nu trebuie să lipsească din bucătăria ta?

Cheia succesului în orice bucătărie este dată de echipamentele cu care este dotată bucătăria respectivă, indiferent că vorbim despre un bucătar profesionist, sau despre o gospodină care profesează zi de zi pentru deliciul întregii familii. În momentul de față, unul dintre cele mai cunoscute nume care apare pe lista bucătarilor, este brand-ul Tramontina. Acesta și-a câștigat reputația datorită grijei pe care o are față de clienți.

Cu ajutorul produselor care s-au dovedit a fi durabile, a materialelor de ultimă generație și a atenției la detalii, această marcă a câștigat respectul și încrederea tuturor celor ce cochetează cu gastronomia. Fiind o companie braziliană, aceasta s-a făcut cunoscută în primă fază prin cuțitele sale de bucătărie.

Această marcă este renumită de peste o sută de ani ca fiind lider mondial în producția sa de cuțite. Pentru a rămâne în acest clasament producătorii au făcut investiții considerabile în ceea ce privește reînnoirea constantă a echipamentelor. O atenție deosebită în procesul de producție a fost acordată mânerului, care a fost construit de așa natură încât să poată fi folosit o perioadă îndelungată de timp fără ca acesta să prezinte urme de uzură de-a lungul timpului.

Prin urmare, în care dintre piese merită să investești? Fiecare accesoriu are propria semnificație și utilizare, facilitând munca de zi cu zi a gospodinelor din întreaga lume, dar și a bucătarilor care sunt zilnic copleșiți de numărul mare de sarcini pe care trebuie să le îndeplinească într-un timp limitat .

În speranța că îți vom fi de folos, am pregătit pentru tine câteva dintre cele mai căutate accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta.

Dacă îți dorești un set de vase de gătit a căror calitate va dura o viață, cu siguranță, setul din gama Tramontina din oțel inoxidabil, nu te va dezamăgi. Acest set este ideal atât pentru uz casnic, cât și profesional, întrucât este remarcat prin durabilitatea produselor, dar și pentru aspectul lor impecabil.

Majoritatea bucătarilor profesioniști afirmă cu tărie că oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai bune materiale pentru vase, motiv pentru care toate capacele și tigăile Tramontina sunt considerate ideale pentru cuptor.

Dacă tot ne-am adus aminte de tigăi, acestea au o importanță majoră în aproape orice bucătărie. Tigăile din gama Tramontina au un aspect aparte, iar datorită mânerului detașabil sunt și ușor de manevrat.

Acestea au dovedit a fi sigure pentru orice plită, inclusiv pentru plitele cu inducție . De asemenea, pot fi utilizate și în cuptor, dar numai la temperaturi destul de scăzute, până la maximum 350 de grade.Mânerele pentru fiecare tigaie sunt ergonomice și proiectate cu un mic nit care ar trebui să le împiedice să se încălzească prea mult în timpul procesului de gătit.

Nicio sursă de căldură nu oferă o încălzire perfectă, așa că întotdeauna vor fi zone mai calde și mai reci care se vor transfera într-o tigaie. Sarcina tigăii este să uniformizeze căldura și să o împrăștie în toată tigaia, sarcină pe care tigăile cu un preț mai redus nu au cum să o îndeplinească.

Un set de vase durabil și versatil reprezintă, de asemenea, o necesitate pentru aproape orice bucătărie, în special de când gătitul a devenit un hobby, iar mulți bucătari amatori caută să își extindă lista de meniuri. Pentru a putea da gust cât mai multor preparate, este necesar să ai atât tigăile, cât și oalele potrivite pentru toate categoriile de alimente și pentru toate ocaziile care pot apărea.

Și pentru această categorie de produse există o serie de opțiuni, în funcție de bugetul și nevoile fiecăruia, cum există pentru orice alt produs, de altfel. Cu toate acestea și de această dată marca Tramontina s-a remarcat prin anumite caracteristici benefice atât pentru tine, cât și pentru bucătăria ta, iar când vine vorba de alegerea vaselor de gătit trebuie să vrei ce e mai bun! Merită să investești în ceva ce va dura cât mai mult timp.

Suprafețele antiaderente, materialele fără toxine, curățarea ușoară și rapidă, sunt doar câteva dintre caracteristicile care recomandă acest brand ca fiind unul de calitate. Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când îți alegi vasele de gătit este bugetul, întreținerea, tipul de plită și temperatura maximă.


© Copyright @ 2023 bonapetit.ro. Toate drepturile rezervate.