Drobul de miel este un aperitiv potrivit pentru masa de Paște

Drob de miel – Un preparat tradițional românesc de Paște

Drob de miel – Un aperitiv românesc potrivit pentru sărbătoarea Paștelui Drobul este un fel de terină din organe de miel, consumată adesea în timpul sărbătorilor pascale românești. Deși este ușor de realizat, droburile sau terinele surprind complexitatea felului în care aromele se împletesc, precum și o oarecare rusticitate. Cu toate că rețeta poate fi […]

Bulete de cașcaval ideale ca aperitiv

Bulete de cașcaval – Un aperitiv simplu și gustos

Bulete de cașcaval – sunt ușor de pregătit și sunt foarte gustoase. Se servesc la aperitiv alături de un sos sau de o salată. Sunt pufoase în interior și crocante la exterior.

Chiftele de post din legume

Chiftele de post – O variantă sănătoasă și gustoasă de aperitiv

Chiftele de post – sunt sățioase și pline de savoare.  Acestea se pot servi ca aperitive, cu sosuri sau chiar în salate. Sunt potrivite în timpul postului și nu numai, fiind consumate atât calde cât și reci.

Chifteluțe din carne - ideale pentru aperitiv

Chifteluțe din carne – Fragede și foarte gustoase

Chiftelele din carne sunt simple de realizat și gustoase, fiind fragede și moi. Nu există o rețetă standard, ele putând fi adaptate în funcție de regiune și de fiecare gospodină în parte. Acestea pot fi servite ca aperitiv sau ca fel principal cu diverse sosuri, calde sau reci.

Salată de Boeuf - ideală de sărbători

Salată de Boeuf – O salată clasică și foarte gustoasă

Salată de Boeuf – Un preparat clasic servit la ocazii speciale Este un preparat clasic, tradițional, nelipsit de pe mesele de sărbători. Salata de Boeuf se pregătește cu carne de vită, dar poate fi schimbată, în funcție de preferință, cu carne de pui sau curcan. Această salată este un preparat îndrăgit în România, fiind mereu […]

Cartofi gratinați

Cartofi gratinați – Un preparat gustos, aromat și sățios

 Reteta Delicioasă de Cartofi gratinați la Cuptor Cartofi gratinați cu smântână și cașcaval – reprezintă un preparat simplu de pregătit, ideal pentru prânz  sau cină. Acest preparat poate fi servit ca fel principal sau ca garnitură la un preparat pe bază de carne. Acești cartofi mai sunt cunoscuți sub denumirea de cartofi franțuzești. Prima precizare […]

Cartofi țărănești - o garnitură excelentă

Cartofi țărănești – O rețetă tradițională simplă și pe gustul tuturor

Cartofii țărănești cu ceapă sunt un adevărat deliciu în perioada postului datorită aromelor sale puternice și gustul intens. De asemenea, este o garnitură excelentă pentru friptura preferată.

Orez cu lapte- este unul dintre deserturile copilăriei.

Orez cu lapte – Un desert gustos și simplu de realizat

Este un desert simplu și cremos, ce ne trimite cu gândul la gustul copilăriei. Este un preparat ce ne încântă la orice oră din zi.

Supa cremă de legume

Supa cremă de legume este un preparat ușor și foarte gustos. Este o supă ce se pregătește în numeroase variante…

Ciorba de perișoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe din bucătăria românească.

Ciorbă de perișoare – O ciorbă românească sățioasă și gustoasă

Este o ciorbă gustoasă și consistentă, ideală pentru sezonul rece. Ciorba cu perișoare este un preparat din bucătăria …

Supă de pui cu tăiței - ideală pentru detoxifierea organismului

Supă de pui cu tăiței – O supă rapidă, gustoasă și hrănitoare

Supa de pui cu tăiței este un preparat gustos și poate fi considerat un remediu natural împotriva gripelor sezoniere.

Ostropel de pui cu usturoi

Ostropel de pui – Un preparat autentic românesc

Este o mâncare tradițională, simplă de realizat și foarte gustoasă. Se prepară într-un timp foarte scurt…

© Copyright @ 2021 bonapetit.ro - Toate drepturile rezervate SitemapPolitica de ConfidentialitatePolitica de Utillizare Cookies